13 Ağustos 2012 Pazartesi

Hasan Doğan Stadyumu

   Bank Asya'da kırılan rekorlar sonrası gelen şampiyonluktan sonra modernizasyonuna başlanan ve her tribünde beklenen tarihten aylar sonra mutlu sona ulaşılan Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadyumundan sonra bir ikinci stad projesi daha peyda olmuştu Karabükte, takvimler geçen senenin dokuzuncu ayın onbirini gösterdiğinde...   

  Yan tarafta projesini gördüğünüz   eski Türk Futbol Federasyonu başkanı merhum Hasan Doğan'ın ismi verilecek stadın yapılması planlanan yer ülkemizin genç üniversitelerinden  olan Karabük Üniversitesinin yerleşkesi, amacı da Rektör Burhanettin Uysal'ın röportajlarında defalarca bahsettiği gibi ülke çapında düzenlenecek üniversiteler arası oyunların hamiliğini üstlenmek.  

 Stadyum, 40,625 m2 alana inşaa ediliyor. Seyirci kapasitesi ise modernizasyonu tamamlanacak Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadyumundan daha fazla olacak, 25 000. Stadyum aslında alışılandan farklı olarak Besyo öğrencileri tarafından bir nevi  laboratuvar olarak da kullanılabilecek. Nitekim stadyumun projesinde 8 adet derslik, 60 adet ofis, 6 adet antreman salonu bulunmakta. Stadyumun planlanan bitiş tarihi ise 30,01,2014.



                            

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder